eFJey
16 жов 2017 о 1:22
Цибульки
Reload
Колись зайшов з подругою в магазин канцтоварів у Львові. На стіні висіло багато годинників на продаж. Я поглянув на них і помітив ніби не дивну річ, але через це мені стало моторошно і навіть страшно.. якимось холодом війнуло, - всі годинники стояли. Склалось таке враження, що час в цей момент зупинився. Це відчуття тривало поки ми не вийшли з магазину. Коли я був в магазині якось не насмілився звернути на це увагу своєї подруги. І що ви думаєте, вона мені розказала через півгодини про те ж саме.
3
вірю
0
не вірю
02 лют 2014 о 3:06
І ще одна цибулька на тему кладовища. Одного сонячного дня, прийшовши додому зі школи, зустрів свою бабцю. Вона мені сказала, що якісь вандали порозкривали гроби на кладовищі попросила щоб я пішов з нею подивитись чи з нашими померлими родичами все впорядку. І що ви думаєте, я ж цікава людина, - позаглядав у всі відкриті гроби(( а потім 2 тижні не міг їсти і нормально спати.
1
вірю
2
не вірю
16 січ 2014 о 16:44
Одного разу я йшов з татом від бабусі додому об'їздною дорогою. Ми йшли попри старий цвинтар і раптом відчули що ззаді нас хтось йде не змінюючи відстані до нас. Ми зупинились і жіноча постать вся в білому також зупинилась. Стало моторошно. Ми рушили далі, - жінка пішла за нами. Це була ніч, світив місяць. Мого тата роздратувало це і він хотів вдруге обернутись і сказати щоб вона не слідувала за нами, але коли він це зробив, її там вже не було..
2
вірю
0
не вірю
16 січ 2014 о 16:38
Одного разу я вийшов з дому, і згадав, що забув флешку вдома. Попросив щоб мені скинули з вікна 5 поверху. І що ви думаєте, сталось диво - флешка приземлилась на підвіконнику четвертого поверху. Як так можна було кидати не знаю. І як флешка не відскочила також не розумію. От така от цибулька)))
5
вірю
0
не вірю
16 січ 2014 о 6:03
© 2024, Tsybulka